Dønna kommune Dønna barne- og ungdomsskole

Ledige stillinger som lærer i Dønna kommune

Ledige lærerstillinger i Dønna kommune

Det vil fra høsten 2024, være inntil 4,5 ledige stillinger som lærer ved Dønna barne- og ungdomsskole. Tre av stillingene er faste og på 100 %, men vikariatene kan i løpet av søknadsperioden også gjøres om til faste stillinger. Her er det da en stilling på 100% og en på 50%.

Beskrivelse avdeling

Dønna barne- og ungdomsskole er en fådelt barneskole med ca. 115 elever fra 1. – 10.klasse. Skolen ligger på Solfjellsjøen, midt på øya Dønna (Helgelandskysten).

 

Arbeidsoppgaver

Undervisning både på barneskolen og  ungdomsskolen. 

 

Vi søker

Det søkes etter lærere med undervisningskompetanse på barnetrinnet, kontaktlærer på barnetrinnet (1-4), og lærere med undervisningskompetanse i ungdomsskolen

 

Krav til kompetanse

Kompetanse i begynneropplæring og norsk i ungdomstrinnet. Godkjente lærere med andre fagkombinasjoner vil også bli vurdert. 

Andre opplysninger

Ansettelse skjer på vanlige kommunale ansettelsesvilkår, herunder medlemskap i offentlig tjenestepensjonsordning. 3 måneders prøvetid.

Alle søkere tas med på offentlig søkerliste, jf. offentlighetslova §3 fr. § 25. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra den, må begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres.

 

Hevdes det fortrinn må det framgå av søknaden.

 

Personer som skal yte tjenester til barn eller personer med utviklingshemming skal vise politiattest. Attesten skal ikke legges ved søknaden, men skal legges fram før tiltredelse.

Kravet gjelder personer som skal yte helsehjelp, sosiale tjenester eller jobbe i grunnskole, SFO og barnehager.

 

Del på:

Fylke:

  • Nordland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

07.05.2024

Tiltredelse:

01.08.2024

Arbeidssted:

Dønna barne- og ungdomsskole

Kontaktpersoner:

Ken Anfindsen

tlf: +47 75052501

mob: +47 99567711

Adresse:

Krunhaugen 1 8820 Dønna

Kart: